En del tror att 10,000 kronor är en för stor summa för att man ska kunna ta detta som ett smslån. Detta stämmer dock inte. Istället finns det faktiskt flera lånegivare i Sverige som beviljar smslån på 10,000 kronor. Dock är dessa lånegivare betydligt färre än de som lånar ut större summor, vilket gör att man som låntagare som vill ta ett sms-lån på 10,000 kronor inte har lika många lånealternativ att välja mellan som när man lånar mindre summor. Vissa av lånegivarna som erbjuder lån på 10,000 kronor lånar inte heller ut detta till helt nya kunder, utan det kan vara så att de kräver att man haft ett lån hos dem innan, som man skött väl och betalat tillbaka i tid, för att man ska bli beviljad ett lån i denna storleksklass.

Låna 10.000 kronor online

Hur hittar man då lånegivare som erbjuder smslån på 10,000 kronor?

Det bästa tipset vi har gällande detta är att ansöka om lån hos en av de långivare vi listar här på sajten.

Vad ska man tänka på om man vill ta ett smslån på 10,000 kronor?

För det första är det viktigare än när man tar ett mindre smslån att göra en ordentlig prisjämförelse, eftersom att ett smslån på 10,000 kronor ofta är dyrare än de mindre smslånen. Detta gör att man kan spara en rejäl slant genom att välja det lån man tar med omsorg.

För det andra bör man aldrig ta ett snabblån på 10,000 kronor utan att läsa villkoren för det mobillån man vill ta. I villkoren hittar du nämligen väldigt viktig information om hur lånet fungerar, så att ta del av denna information är ytterst viktigt för att du ska kunna avgöra om ett visst mikrolån passar dig eller inte.

Låna 10000 kronor

Sist men inte minst bör man tänka till lite extra när det gäller vilken återbetalningstid man väljer på ett smslån på 10,000 kronor. Det kan t.ex. vara smart att välja en lite längre återbetalningstid än den allra kortaste, exempelvis ett Thorn lån, för att vara helt säker på att man verkligen kan betala tillbaka lånet i tid. Hos de flesta lånegivare finns denna möjlighet. Tänk på att dröjsmålsavgifter och liknande tillkommer om du är sen med återbetalningen, och detta gör då snabbt att lånet blir mycket dyrare än vad det var tänkt från början.

Recension:

Låna 10000
Betygsatt av: 3000kronor.com
Betyg: 4.6/5